Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

AUDCAD - Australian Dollar / Canadian Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: -0.3262 PointsVahetada pikk: -5.7202 Points
Madal: 0.90933Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 0.91540
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
18:23 (Local)
Opens in 15h 27m
Tokyo
16:23 (Local)
Opens in 16h 37m
London
07:23 (Local)
Opens in 0h 37m
New York
02:23 (Local)
Opens in 7h 7m

AUDCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 1.00Keskmine: 1.19
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 CAD X USDCAD Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 AUD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 AUD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

AUD/CAD valuutapaar ei kuulu kĂ”ige nĂ”udlikumate pakkumiste kategooriasse ning seetĂ”ttu on raske seda vahendavat vahendajat leida. Kuid FxPro on pĂŒhendunud kĂ”ikidele teie vajadustele ja sellepĂ€rast oleme veendunud, et see on meie raamatutes. Kahe maailma suurima majandusega abielludes vĂ”ib see kombinatsioon anda suurepĂ€rase lisandvÀÀrtusega investorite portfelli.

Kontakt FxPro investeerib tÀna.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!