Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

Brent crude oil spot (CFD)

Vahetus lĂŒhike: -14.4 PointsVahetada pikk: 7.1 Points
Madal: 84.613Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 89.933
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
09:46 (Local)
Opens in 24h 4m
Tokyo
08:46 (Local)
Opens in 24h 14m
London
00:46 (Local)
Opens in 31h 14m
New York
19:46 (Local)
Opens in 37h 44m

Brent chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Ühendkuningriigi Brenti Ă”li on kerge turul mĂŒĂŒdav toornafta. See on natuke raskem kui WTI.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 64.00Keskmine: 64.04
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Minimaalne hinnakĂ”ikumine0.001
1 partii suurus1000 bbl
1 kirje vÀÀrtus1 USD
Minimaalne lepingu suurus10 lot
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks10 lot
Kasutatud marginaal 1 partii kohta **1.00%
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Piiri ja peatumise tasespread

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

** DĂŒnaamiline finantsvĂ”imendus kehtib. Sest cTrader leiate sĂŒmbol kirjeldused oma kauplemisplatvormi.

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!