Kaupmehe armatuurlaud . 
Turg lühidalt.

Uuri välja, millised vääringud tõesti liiguvad, jälgige kõiki kliendi avatud positsioone, uurige tehinguid määratud aja ja palju muud

FxPro Traderi juhtpaneel on lihtne ja intuitiivne viis, kuidas kiiresti tundma maailma valuutaturgudel toimuvat.

Valuuta moverid

Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
06:08 (Local)
Opens in 3h 42m
Tokyo
05:08 (Local)
Opens in 3h 52m
London
21:08 (Local)
Opens in 10h 52m
New York
16:08 (Local)
Opens in 17h 22m

Hinnakiri

FxPro Traderi juhtpaneel on teie kauplemisplatvormi valuutakaartide suurepärane lisand.

Kauplemise parandamiseks kasutage oma FxPro juhtpaneeli koos majandus Forexi kalendriga

Kavandage oma kauplemispäeva minutiga meie hõlpsasti kasutatavale majanduskalenderile. Vahepeal hoidke silma peal oma FxPro juhtpaneelil, et saada kiiret tunnet finantsturgudel toimuvast.

Vaadake majanduse kalendrit
FxPro