info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 74.02% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  77.37% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

FxPro kliendi kulukohustused jäävad muutumatuks

17. jaanuar 2015, London. & nbsp; FxPro Group soovib tänada teid kannatlikkuse eest, mis järgnes neljapäeva CHF-i turutingimustele, ning rõhutada meie kohustused meie klientide ees.

- Me austame oma lubadusi, negatiivse saldo kaitset rakendatakse jätkuvalt kõikides jaekaubanduskontodel. Meie meeskond on töötanud teie kauplemisplatvormidel olevate negatiivsete saldode käsitsi parandamiseks. See protsess peaks nüüd olema lõpule viidud.

- Teie rahalised vahendid on kaitstud ja eraldatud täielikult kapitalist FxPro, mis kasutab tagatise nõuete täitmiseks.

- Pakume ka vahendajale vahendusteenuste vahendamist neile, kes soovivad oma rahalisi vahendeid teistest raskustes olevatest vahendajatest tagasi võtta.

Neljapäevased sündmused olid kogu tööstuse jaoks ärritunud, kuid me reageerisime kiiresti ja jõuliselt. Me kavatseme edasi liikuda, pakkudes Teile paremaid tööriistu ja teenuseid, veelgi paremaid hindu ja tööstuse kõige professionaalsemaid tingimusi.

Speakers
Charalambos Psimolophitis