info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 76.14% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  79.83% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

United Parcel Service Inc share price

Vahetus lühike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKõrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
5:26 am (Local)
Opens in 4h 24m
Tokyo
4:26 am (Local)
Opens in 4h 34m
London
8:26 pm (Local)
Opens in 11h 34m
New York
3:26 pm (Local)
Opens in 18h 4m

United Parcel Service Inc live chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
Täitmine
Kiire täitmine
Kiire täitmine
Turu täitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.28Keskmine: 0.31
Ticker#U.P.S
Piiri ja peatumise tase0.04
1 kirje väärtus aktsia kohta0.01 USD
Minimaalne lepingu suurus1 share
KomisjonNo
Minimaalne hinnakõikumine0.01 USD
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 share
Väärtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Maksimaalne kaubamaht1000
Maksimaalne riskipositsioon aktsia kohta konto kohta, USD100 000

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Siin FxPro juures pakume klientidele võimalust investeerida kulleriga kuningas: United Parcel. United Parcel on üks maailma juhtivaid pakettreisipakkumiste ettevõtteid, kes pakuvad transpordi-, logistika- ja finantsteenuseid klientidele üle kogu maailma. Ta tegutseb 195 riigis ja territooriumil, sellel on 106 000 paketiga autot, sealhulgas autosid, kaubikud, traktorid ja mootorrattad, ning omab 33 000 konteinerit, mida kasutatakse lendude transpordil oma õhusõidukites. See on 1907. aastal asutatud ettevõte, mis pakub investoritele üle sajandi oma mängu tippu, järjepidevat kasumit ja usaldusväärset tulu. Kaubanduse United Parcel aktsiad FxPro.

Hangi #U.P.S kauplemise ideed

Hankige igapäevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/õli
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (müüa)