info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 76.14% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  79.83% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

Tesco PLC share price

Vahetus lühike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKõrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
5:38 am (Local)
Opens in 4h 12m
Tokyo
4:38 am (Local)
Opens in 4h 22m
London
8:38 pm (Local)
Opens in 11h 22m
New York
3:38 pm (Local)
Opens in 17h 52m

Tesco PLC live chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
Täitmine
Kiire täitmine
Kiire täitmine
Turu täitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.64Keskmine: 0.70
Ticker#Tesco
Piiri ja peatumise tase0.04
1 kirje väärtus aktsia kohta0.0005 GBP
Minimaalne lepingu suurus1 share
KomisjonNo
Minimaalne hinnakõikumine0.0005 GBP
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 share
Väärtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Maksimaalne kaubamaht1000
Maksimaalne riskipositsioon aktsia kohta konto kohta, USD100 000

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Kauplema CFD-sid #Tesco aktsiatega FxPro-ga.

FxPro pakub #Tesco ja üle 155 maailma teiste USA, Suurbritannia, Prantsusmaa ja Saksamaa ettevõtete aktsiatega CFD-d. Aktsiatehingud CFD-dega võidakse kaubelda FxPro MT4 platvormil, Instant või Market Execution ning fikseeritud või ujuva intressimääraga, sõltuvalt konto tüübist. Valides CFD-de kauplemise FxPro-aktsiatega, saate kasu tihedatest spreadsidest ja kiire tellimuste täitmisest. Kauplemisfondide aktsiad CFD-dega koos FxPro-ga on samuti tasuta.

Kui teil on küsimusi TESCO aktsiate või teiste FxPro-aktsiatega kauplemise kohta, võtke ühendust meie klienditoega.

Hangi #Tesco kauplemise ideed

Hankige igapäevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/õli
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (müüa)