info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 76.14% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  79.83% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

Philip Morris International Inc share price

Vahetus lühike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKõrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
3:57 am (Local)
Opens in 5h 53m
Tokyo
2:57 am (Local)
Opens in 6h 3m
London
6:57 pm (Local)
Opens in 13h 3m
New York
1:57 pm (Local)
Opens in 19h 33m

Philip Morris International Inc live chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
Täitmine
Kiire täitmine
Kiire täitmine
Turu täitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.23Keskmine: 0.25
Ticker#PhilMorris
Piiri ja peatumise tase0.04
1 kirje väärtus aktsia kohta0.01 USD
Minimaalne lepingu suurus1 share
KomisjonNo
Minimaalne hinnakõikumine0.01 USD
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 share
Väärtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Maksimaalne kaubamaht1000
Maksimaalne riskipositsioon aktsia kohta konto kohta, USD100 000

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

FxPro-l on meil hea meel pakkuda oma ettevõtlikele investoritele võimalust osta tubaka hiiglane Philip Morris International Inc. Sigarettide ja muude tubakatoodete ja nikotiini sisaldavate toodete juhtiv tootja ja jaemüüja omab Philip Morris International Inc. portfelli sealhulgas Marlboro Merit, Virginia Slims, Chesterfield, Muratti ja Red & White. 1900. aastal asutatud ettevõte pakub investoritele kindlat kliendibaasi, ettevõtlikku lähenemisviisi äriettevõtetele ja tulutoovat kasumit. Trade Philip Morris International Inc jagab FxPro.

Hangi #PhilMorris kauplemise ideed

Hankige igapäevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/õli
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (müüa)