info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 76.14% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  79.83% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

L'Oréal SA share price

Vahetus lühike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKõrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
4:17 am (Local)
Opens in 5h 33m
Tokyo
3:17 am (Local)
Opens in 5h 43m
London
7:17 pm (Local)
Opens in 12h 43m
New York
2:17 pm (Local)
Opens in 19h 13m

L'Oréal SA live chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
Täitmine
Kiire täitmine
Kiire täitmine
Turu täitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.21Keskmine: 0.23
Ticker#LOreal
Piiri ja peatumise tase0.04
1 kirje väärtus aktsia kohta0.01 EUR
Minimaalne lepingu suurus1 share
KomisjonNo
Minimaalne hinnakõikumine0.01 EUR
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 share
Väärtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Maksimaalne kaubamaht1000
Maksimaalne riskipositsioon aktsia kohta konto kohta, USD100 000

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

FxPro juures pakume klientidele võimalust investeerida kosmeetika hiiglane L'Oreal. L'Oreal on tuntud ja armastatud kogu maailmast ilu nimelise nime all, mis on nimeks glamuuri ja rafineeritumad pildid. Aastal 1909 asutatud ettevõte on viimase sajandi jooksul eksponentsiaalselt kasvanud ja tänapäeval on maailmas miljoneid kliente, kes kaubeldavad markeeringutega kui äratuntavad ja tuntud firmad Lancôme, Giorgio Armani, Yves Saint Lauren, Ralph Lauren ja Viktor & Rolf. Populaarsus, mis laieneb igale kontinendile, võib see olla ideaalne omandaja teadlikuks investori jaoks. Kaubandus L'Oreal aktsiatega FxPro.

Hangi #LOreal kauplemise ideed

Hankige igapäevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/õli
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (müüa)