info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 74.02% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  77.37% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

Goldman Sachs Group Inc share price

Vahetus lühike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKõrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
05:54 (Local)
Opens in 27h 56m
Tokyo
04:54 (Local)
Opens in 28h 6m
London
20:54 (Local)
Opens in 35h 6m
New York
15:54 (Local)
Opens in 41h 36m

Goldman Sachs Group Inc live chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
Täitmine
Kiire täitmine
Kiire täitmine
Turu täitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.48Keskmine: 0.54
Ticker#GoldmSachs
Piiri ja peatumise tase0.04
1 kirje väärtus aktsia kohta0.01 USD
Minimaalne lepingu suurus1 share
KomisjonNo
Minimaalne hinnakõikumine0.01 USD
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 share
Väärtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Maksimaalne kaubamaht1000
Maksimaalne riskipositsioon aktsia kohta konto kohta, USD100 000

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Siin FxPro-l on meil hea meel pakkuda klientidele võimalust investeerida pankrotist Goldman Sachsisse. Goldman Sachs on investeerimispanganduse, väärtpaberite ja investeeringute haldamise ülemaailmse juhtijana kuulus oma võrratu finantsteenuste ja püsiva edu saavutamise eest. 1869. aastal asutatud, sai sellel ligi 150 aastat edu. Goldman Sachsi aktsiad on FxPro aktsiad.

Hangi #GoldmSachs kauplemise ideed

Hankige igapäevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/õli
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (müüa)