info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 74.02% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  77.37% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

GlaxoSmithKline PLC share price

Vahetus lühike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKõrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
05:41 (Local)
Opens in 28h 9m
Tokyo
04:41 (Local)
Opens in 28h 19m
London
20:41 (Local)
Opens in 35h 19m
New York
15:41 (Local)
Opens in 41h 49m

GlaxoSmithKline PLC live chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
Täitmine
Kiire täitmine
Kiire täitmine
Turu täitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.23Keskmine: 0.27
Ticker#GlaxoSmitK
Piiri ja peatumise tase0.04
1 kirje väärtus aktsia kohta0.005 GBP
Minimaalne lepingu suurus1 share
KomisjonNo
Minimaalne hinnakõikumine0.005 GBP
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 share
Väärtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Maksimaalne kaubamaht1000
Maksimaalne riskipositsioon aktsia kohta konto kohta, USD100 000

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

FxPro juures oleme uhked, et pakume oma klientidele põnevat võimalust investeerida farmaatsia hiiglasse GlaxoSmithKline. GlaxoSmithKline on juhtiv arendaja, tootja ja jaemüüja vaktsiinide ja käsimüügiravimite seas elanud miljoneid inimesi kogu maailmas. 1935. aastal asutatud ettevõte on viimase kaheksa aastakümne jooksul tervishoiu turu tipptasemel kulutanud, aidates juhtida ja ravida kõike alates ainevahetushäiretest kuni HIV-i, nahaprobleemide ja hingamisteede haigusteni. Kaubandus GlaxoSmithKline aktsiatega FxPro.

Hangi #GlaxoSmitK kauplemise ideed

Hankige igapäevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/õli
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (müüa)