info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 74.02% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  77.37% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

Walt Disney Co share price

Vahetus lühike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKõrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
06:25 (Local)
Opens in 27h 25m
Tokyo
05:25 (Local)
Opens in 27h 35m
London
21:25 (Local)
Opens in 34h 35m
New York
16:25 (Local)
Opens in 41h 5m

Walt Disney Co live chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
Täitmine
Kiire täitmine
Kiire täitmine
Turu täitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.49Keskmine: 0.51
Ticker#Disney
Piiri ja peatumise tase0.04
1 kirje väärtus aktsia kohta0.01 USD
Minimaalne lepingu suurus1 share
KomisjonNo
Minimaalne hinnakõikumine0.01 USD
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 share
Väärtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Maksimaalne kaubamaht1000
Maksimaalne riskipositsioon aktsia kohta konto kohta, USD100 000

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

FxPro juures pakub meie ettevõtlik meeskond teile võimalust investeerida meelelahutuslikkusse Behemoth Disney. 21. sajandi üheks kõige äratuntavamaks nimedeks peaks see olema vähe üllatunud, et avastada, et selle augusti ettevõtte mõju laieneb kogu maailmale. Brändil on kogu maailmas planeedil asuvad meediumivõrgud, pargid ja kuurortid, stuudiod ja tootmisettevõtted. Kui soovite investeerida ettevõttes, millel on ligi saja aasta pikkune kindel edu, siis võib Disney olla teie jaoks parim valik. Kaubanduse Disney aktsiad FxPro.

Hangi #Disney kauplemise ideed

Hankige igapäevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/õli
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (müüa)