info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 76.14% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  79.83% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

Deutsche Post AG share price

Vahetus lühike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKõrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
5:31 am (Local)
Opens in 4h 19m
Tokyo
4:31 am (Local)
Opens in 4h 29m
London
8:31 pm (Local)
Opens in 11h 29m
New York
3:31 pm (Local)
Opens in 17h 59m

Deutsche Post AG live chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
Täitmine
Kiire täitmine
Kiire täitmine
Turu täitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.07Keskmine: 0.08
Ticker#DeutscPost
Piiri ja peatumise tase0.04
1 kirje väärtus aktsia kohta0.01 EUR
Minimaalne lepingu suurus1 share
KomisjonNo
Minimaalne hinnakõikumine0.01 EUR
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 share
Väärtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Maksimaalne kaubamaht1000
Maksimaalne riskipositsioon aktsia kohta konto kohta, USD100 000

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

FxPro juures on meil hea meel pakkuda Teile võimalust kaubelda logistika ja kommunikatsiooni osakutega leviathan Deutsche Post AG. Deutsche Post AG tegutseb 220 riigis ja territooriumil ning pakub oma teenuseid kogu Euroopas, Ameerikas ja Aasias asuvatele klientidele. See toimib mitmete spetsiifiliste osakondade kaudu: post-e-kaubanduse maatükk, express, globaalne ekspedeerimine ja tarneahel, et pakkuda oma miljonitele klientidele maailmatasemel teenust. Lisage see oma portfelli täna: kaubanduse Deutsche Post AG jagab FxPro.

Hangi #DeutscPost kauplemise ideed

Hankige igapäevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/õli
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (müüa)