info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 74.02% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  77.37% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

Danone SA share price

Vahetus lühike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKõrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
05:52 (Local)
Opens in 27h 58m
Tokyo
04:52 (Local)
Opens in 28h 8m
London
20:52 (Local)
Opens in 35h 8m
New York
15:52 (Local)
Opens in 41h 38m

Danone SA live chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
Täitmine
Kiire täitmine
Kiire täitmine
Turu täitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.21Keskmine: 0.22
Ticker#Danone
Piiri ja peatumise tase4
1 kirje väärtus aktsia kohta0.01 EUR
Minimaalne lepingu suurus1 share
KomisjonNo
Minimaalne hinnakõikumine0.01 EUR
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 share
Väärtustingimused luku positsiooni avamiseks *1
Maksimaalne kaubamaht1000
Maksimaalne riskipositsioon aktsia kohta konto kohta, USD100 000

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 8:01 AM - 4:30 PM

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Kauplema CFDd #Danone'i aktsiatega koos FxProga.

FxPro pakub #Danone ja üle 155 maailma teiste USA, Suurbritannia, Prantsusmaa ja Saksamaa ettevõtetega CFD-d. Aktsiatehingud CFD-dega võidakse kaubelda FxPro MT4 platvormil, Instant või Market Execution ning fikseeritud või ujuva intressimääraga, sõltuvalt konto tüübist. Valides CFD-de kauplemise FxPro-aktsiatega, saate kasu tihedatest spreadsidest ja kiire tellimuste täitmisest. Kauplemisfondide aktsiad CFD-dega koos FxPro-ga on samuti tasuta.

Kui teil on küsimusi DANONE'i või mõne muu FxPro-aktsiaga kauplemise kohta, võtke ühendust meie klienditoega.

Hangi #Danone kauplemise ideed

Hankige igapäevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/õli
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (müüa)