info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 76.14% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  79.83% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

Commerzbank AG share price

Vahetus lühike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKõrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
4:00 am (Local)
Opens in 5h 50m
Tokyo
3:00 am (Local)
Opens in 6h 0m
London
7:00 pm (Local)
Opens in 13h 0m
New York
2:00 pm (Local)
Opens in 19h 30m

Commerzbank AG live chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
Täitmine
Kiire täitmine
Kiire täitmine
Turu täitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.03Keskmine: 0.07
Ticker#Commerzbnk
Piiri ja peatumise tase0.04
1 kirje väärtus aktsia kohta0.01 EUR
Minimaalne lepingu suurus1 share
KomisjonNo
Minimaalne hinnakõikumine0.01 EUR
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 share
Väärtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Maksimaalne kaubamaht1000
Maksimaalne riskipositsioon aktsia kohta konto kohta, USD100 000

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

FxPro juures oleme uhked, et kutsume oma kliente investeerima Saksa pangagranti Commerzbank AG-sse. Alates 1870. aastast on Commerzbank AG kulutanud 145 aastat finantsmaailma tipus ja pakub täna pangandus- ja kapitalituru teenuseid miljoneid era- ja ärikliente üle kogu maailma. Frankfurdi peakontor asub umbes 1 100 harukontori ja 90 nõuandekeskuse kaudu, mis teenindavad lojaalset kliendibaasi aastas. Lisage see oma portfelli täna: kaubanduse Commerzbank AG aktsiatega FxPro

Hangi #Commerzbnk kauplemise ideed

Hankige igapäevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/õli
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (müüa)