info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 74.02% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  77.37% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

Coca-Cola Co share price

Vahetus lühike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKõrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
06:40 (Local)
Opens in 27h 10m
Tokyo
05:40 (Local)
Opens in 27h 20m
London
21:40 (Local)
Opens in 34h 20m
New York
16:40 (Local)
Opens in 40h 50m

Coca-Cola Co live chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
Täitmine
Kiire täitmine
Kiire täitmine
Turu täitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.11Keskmine: 0.11
Ticker#CocaCola
Piiri ja peatumise tase0.04
1 kirje väärtus aktsia kohta0.01 USD
Minimaalne lepingu suurus1 share
KomisjonNo
Minimaalne hinnakõikumine0.01 USD
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 share
Väärtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Maksimaalne kaubamaht1000
Maksimaalne riskipositsioon aktsia kohta konto kohta, USD100 000

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

FxPro on rõõmus pakkuda klientidele võimalust investeerida ärihügamisse; Coca Cola. 1886. aastal asutatud Coca Cola on muutunud üheks suurimaks mittealkohoolsete jookide tootjaks ja turustajatele maailmas, kusjuures logo on tutvustanud kogu maailmas. Olge osa suurepärasest äri edulugu: Trade Coca Cola jagab FxPro.

Hangi #CocaCola kauplemise ideed

Hankige igapäevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/õli
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (müüa)