info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 76.14% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  79.83% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

Bank of America Corp share price

Vahetus lühike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKõrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
5:25 am (Local)
Opens in 4h 25m
Tokyo
4:25 am (Local)
Opens in 4h 35m
London
8:25 pm (Local)
Opens in 11h 35m
New York
3:25 pm (Local)
Opens in 18h 5m

Bank of America Corp live chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
Täitmine
Kiire täitmine
Kiire täitmine
Turu täitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.07Keskmine: 0.07
Ticker#BofAmerica
Piiri ja peatumise tase0.04
1 kirje väärtus aktsia kohta0.01 USD
Minimaalne lepingu suurus1 share
KomisjonNo
Minimaalne hinnakõikumine0.01 USD
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 share
Väärtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Maksimaalne kaubamaht1000
Maksimaalne riskipositsioon aktsia kohta konto kohta, USD100 000

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Siin FxPro juures on meil hea meel pakkuda teile võimalust omada Ameerika Pangas aktsiaid. 1874. aastal asutatud Bank of America pakub pangandus- ja finantstooteid ja -teenuseid üksikisikutele, ettevõtetele ja valitsustele kogu maailmast. Finantsmaailma juhtiv valgustus pakub investoritele stabiilset kasumit, tulusaid tulusid ja peaaegu sajandi ja poolte pangandusalaste edusammude usaldamist. Panga Ameerikasse oma portfelli uusim lisand: kaubanduse Bank of America aktsiad FxPro.

Hangi #BofAmerica kauplemise ideed

Hankige igapäevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/õli
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (müüa)