info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 74.02% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  77.37% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

Barclays PLC share price

Vahetus lühike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKõrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
06:30 (Local)
Opens in 27h 20m
Tokyo
05:30 (Local)
Opens in 27h 30m
London
21:30 (Local)
Opens in 34h 30m
New York
16:30 (Local)
Opens in 41h 0m

Barclays PLC live chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
Täitmine
Kiire täitmine
Kiire täitmine
Turu täitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 1.05Keskmine: 1.11
Ticker#Barclays
Piiri ja peatumise tase0.04
1 kirje väärtus aktsia kohta0.0005 GBP
Minimaalne lepingu suurus1 share
KomisjonNo
Minimaalne hinnakõikumine0.0005 GBP
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 share
Väärtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Maksimaalne kaubamaht1000
Maksimaalne riskipositsioon aktsia kohta konto kohta, USD100 000

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Siin on FxPro'l väga hea meel pakkuda klientidele võimalust investeerida panganduslikesse ettevõtetesse. Barclays Ltd. Asutatud 1896. aastal, on see ajalooline asutus ülemaailmne finantstoodete ja -teenuste pakkuja, pakkudes kõike alates isiklikust pangast kuni investeeringute haldamise teenusteni, varahaldus ja ettevõtte finantseerimine. Kui olete investori, kes otsib nime, millel on pikk ajalugu, siis võib see just teile ideaalseks omandamiseks. Kaubandus Barclays Ltd. jagab FxPro.

Hangi #Barclays kauplemise ideed

Hankige igapäevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/õli
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (müüa)