info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 74.02% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha.  77.37% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mĂ”istate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et vĂ”ite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad mÀrkimisvÀÀrseid riske.

FTSE 250 index

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
05:59 (Local)
Opens in 27h 51m
Tokyo
04:59 (Local)
Opens in 28h 1m
London
20:59 (Local)
Opens in 35h 1m
New York
15:59 (Local)
Opens in 41h 31m

FTSE 250 chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

UKmid250 on aktsiaindeks, mis koosneb Londonis asuvatest 101.-350. suurimatest Ă€riĂŒhingutest.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTrader
Minimaalne: 29.00Keskmine: 29.07
Minimaalne lepingu suurus0.01 Index
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 Index
VÀÀrtus 1 indeksi punkti kohta1 GBP
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 08:00 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:00 AM UK Time)

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Hangi #UKmid250 kauplemise ideed

Hankige igapÀevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/Ă”li
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (mĂŒĂŒa)