Brent Crude Oil futures

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
05:23 (Local)
Opens in 4h 27m
Tokyo
04:23 (Local)
Opens in 4h 37m
London
20:23 (Local)
Opens in 11h 37m
New York
15:23 (Local)
Closes in 0h 37m

Brent Crude Oil futures chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Brenti toornafta koosneb EMEA piirkonna naftahindade vĂ”rdlusalusest. Brenti kasutatakse laialdaselt bensiini, petrooli ja diislikĂŒtuse tootmiseks.

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
MT5
TĂ€itmine
Kiire tÀitmine
Kiire tÀitmine
Turu tÀitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.037Keskmine: 0.080
Minimaalne hinnakĂ”ikumine0.001
1 partii suurus1,000 Barrels
1 kirje vÀÀrtus1 USD
Minimaalne lepingu suurus0.01 lot
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 lot
Kasutatud marginaal 1 partii kohta **1.00%
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Piiri ja peatumise tasespread

Brent Crude Oil Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
January 2020#UKOil_F2029/10/201927/11/201929/11/2019
February 2020#UKOil_G2027/11/201926/12/201930/12/2019
March 2020#UKOil_H2026/12/201929/01/202031/01/2020
April 2020#UKOil_J2029/01/202026/02/202028/02/2020
May 2020#UKOil_K2026/02/202027/03/202031/03/2020
June 2020#UKOil_M2027/03/202028/04/202030/04/2020
July 2020#UKOil_N2028/04/202027/05/202029/05/2020
August 2020#UKOil_Q2027/05/202026/06/202030/06/2020
September 2020#UKOil_U2026/06/202029/07/202031/07/2020
October 2020#UKOil_V2029/07/202026/08/202028/08/2020
November 2020#UKOil_X2026/08/202028/09/202030/09/2020
December 2020#UKOil_Z2028/09/202028/10/202030/10/2020
January 2021#UKOil_F2128/10/202025/11/202030/11/2020
February 2021#UKOil_G2125/11/202028/12/202030/12/2020
March 2021#UKOil_H2128/12/202027/01/202129/01/2021
April 2021#UKOil_J2127/01/202124/02/202126/02/2021
May 2021#UKOil_K2124/02/202129/03/202131/03/2021
June 2021#UKOil_M2129/03/202128/04/202130/04/2021
July 2021#UKOil_N2128/04/202126/05/202128/05/2021
August 2021#UKOil_Q2126/05/202128/06/202130/06/2021
September 2021#UKOil_U2128/06/202128/07/202130/07/2021
October 2021#UKOil_V2128/07/202127/08/202131/08/2021
November 2021#UKOil_X2127/08/202128/09/202130/09/2021
December 2021#UKOil_Z2128/09/202127/10/202129/10/2021
Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Sunday – Thursday: 11:00 PM - 11:00 PM
Friday : 01:00 AM - 10:00 PM
Closes daily between (11:00 PM - 01:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date: 07:30 PM UK Time

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

** VÀÀrtus kehtib kuni 50 partii kohta. Suuremate koguste kohta vt Futuresi vĂ”imendusteavet

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!