US Cotton No.2 futures

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
13:01 (Local)
Closes in 3h 11m
Tokyo
12:01 (Local)
Closes in 2h 59m
London
04:01 (Local)
Opens in 3h 59m
New York
23:01 (Local)
Opens in 10h 29m

US Cotton No.2 futures chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Hiina, India ja Ameerika Ühendriigid on kolm esimest puuvillatootjat maailmas. Kuigi puuvill ei ole nii populaarne kauba kui teised, jÀÀb see vedelaks tooraineks ja seda eelistavad paljud investorid.

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
MT5
TĂ€itmine
Kiire tÀitmine
Kiire tÀitmine
Turu tÀitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.32Keskmine: 0.40
Minimaalne hinnakĂ”ikumine0.01
1 partii suurus50,000 LB
1 kirje vÀÀrtus5.00 USD
Minimaalne lepingu suurus0.01 lot
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 lot
Kasutatud marginaal 1 partii kohta **2.00%
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Piiri ja peatumise tase0.1

US Cotton No.2 Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#Cotton_H2020/11/201920/02/202024/02/2020
May 2020#Cotton_K2020/02/202022/04/202024/04/2020
July 2020#Cotton_N2022/04/202022/06/202024/06/2020
October 2020#Cotton_V2022/06/202022/09/202024/09/2020
December 2020#Cotton_Z2022/09/202019/11/202023/11/2020
March 2021#Cotton_H2119/11/202018/02/202122/02/2021
May 2021#Cotton_K2118/02/202122/04/202126/04/2021
July 2021#Cotton_N2122/04/202122/06/202124/06/2021
October 2021#Cotton_V2122/06/202122/09/202124/09/2021
December 2021#Cotton_Z2122/09/202119/11/202123/11/2021
Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday 02:00 AM - 07:20 PM
Closes daily between (07:20 PM - 02:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:07:20 PM UK Time

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

** VÀÀrtus kehtib kuni 50 partii kohta. Suuremate koguste kohta vt Futuresi vĂ”imendusteavet

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!