Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

EURRUB - Euro / Russian Ruble

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: -260.3304 PointsVahetada pikk: -572.3076 Points
Madal: 64.0150Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 65.7150
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
23:03 (Local)
Opens in 10h 47m
Tokyo
21:03 (Local)
Opens in 11h 57m
London
12:03 (Local)
Closes in 4h 27m
New York
07:03 (Local)
Opens in 2h 27m

EURRUB Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 5,735.00Keskmine: 10,722.09
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 RUB X USDRUB Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 EUR (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 EUR
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

EUR/RUB valuutakombinatsioon keskendub suhetele kahe Euroopa suurima ja mĂ”jukama majanduse vahel: eurotsoon ja Venemaa. Sageli on raske neid ennustada, sest nende kahe majanduse finantstulemusi mĂ”jutavad mitmed ĂŒhised tegurid, kuid ka suhtelisi riike mĂ”jutavad mitmed erinevad mĂ”jud. Suures ulatuses Euroopas laialdaselt kaubeldakse, vĂ”ib sidumine olla vĂ€ga kasulik vahend mitmekesistamiseks.

Kui soovite oma portfelli siduda, vĂ”tke ĂŒhendust FxPro tĂ€na.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!