info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha kiirelt. 74.02% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. Mõelge, kas mõistate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvõimenduse tõttu suur risk kaotada raha.  77.37% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mõistate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et võite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad märkimisväärseid riske.

FxPro julgustab valuutatööstuse suuremat läbipaistvust, mille tulemusena suureneb keskmine päevane kauplemine 104% võrra

2. märts 2015, London. Pakkudes suuremat läbipaistvust jaemüügi FX-tööstuses, teatab FxPro hea meelega oma viimasest libisemisstatistikast veebruari kuu kohta:

• Positiivne=53,8%
  • hinnapakkumises=29,8%
  • negatiivne=16,4%

See on jaeklientide jaoks oluline statistika, sest see näitab, milline osa tehingutest täideti kas nende kasuks või nende vastu. Hiljutine volatiilsuse suurenemine on muutunud veelgi olulisemaks, et nende statistiliste andmete suurem läbipaistvus, mida klient on paremini informeeritud, on see, kuidas nende vahendaja neid õiglaselt kohtleb. Spot FX on OTC (Over the Counter) toode, mitte kauplemine börsil, mistõttu saavad kliendid kogeda tehinguid, mis on teostatud samal ajal näidatud hinnaga, mida nimetatakse libiseks.

„FxPro's mõistame, kui tähtis on esmalt kliendi panemine, mistõttu tahame olla õigluse ja läbipaistvuse edendamise esirinnas. Meie automatiseeritud No Dealing Deski kauplemiskeskkonna kaudu, mida toetab negatiivse saldo kaitse poliitika, oleme uhked, et oleme usaldusväärsed maaklerid paljude klientide jaoks kogu maailmas. Me julgustame kõiki meie eakaaslasi sama tegema. Charalambos Psimolophitis, FxPro tegevjuht.

FxPro on näinud ka veebruaris märkimisväärset kauplemismahtude suurenemist ning avaldab seoses nende libisemisnumbritega järgmist statistikat:

Keskmine arv päevas, mida kaubeldakse päevas

• Suurenemine 106% eelmisel aastal
  • Suurendus 11% MM

Keskmine igapäevane tehingute arv

• Suurendage 104% aastas
  • Suurendage 12% MoM

Keskmine maht päevas

• Suurenda 87% YoY
  • Suurenda 13% MoM

(YoY=veebruar 2014 – veebruar 2015)

(MoM=jaanuar 2015- Veebruar 2015)